Artikelen voor decoratie en decoratieve artikelen

Artikelen voor decoratie en decoratieve artikelen

Bent u op zoek naar decoratie en decoratieartikelen? Duik in onze grote selectie aan decoratiematerialen, variërend van woondecoratie en praktische items tot verschillende vormen, dozen, enz., Klaar om te worden versierd met een creatieve hand.

Select a category or see all products below

Producten 1-36 van 1630

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-36 van 1630

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Decoratie voor de creatieve ziel

Als je van decoreren houdt en om uw eigen en unieke touch aan dingen te geven, dan bent u hier aan het juiste adres. Bij Creativ Company (ook wel bekend als CChobby) hebben we veel ondergronden die voor de hand liggen voor verschillende vormen van creatieve en persoonlijke decoratie. Het assortiment is geweldig, omdat je een schat aan verschillende materialen voor verschillende doeleinden kunt decoreren - en met veel verschillende technieken.

Versier bijvoorbeeld figuren van karton of hout met decoupage, of probeer ambachten als porseleinschilder met glasschilderen, porselein, terracotta enz. U kunt ook decoraties maken met verf of {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3631"}} op {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3496"}} en deze maken tot Pandora's, of hoe je de kinderen een hele boerderij laat maken door {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4957"}} van verschillende materialen te decoreren met {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4666"}} of {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/199"}}.

De mogelijkheden zijn legio en als u geen inspiratie heeft voor het decoreren van verschillende materialen, dan kunt u zich hier laten inspireren door onze vele {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3136"}} .

Decoratieve artikelen voor decoratie en woondecoratie

Creëer een persoonlijk en uniek interieur met decoraties die u of de kinderen hebben gemaakt. Bij Creativ Company vindt u een grote selectie aan decoratiematerialen voor de {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/520"}} , welke geschikt is voor persoonlijke decoratie. Decoreer bijvoorbeeld de mooiste {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3181"}} of vazen ??en potten, of hoe versier je je {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3190"}} , zoals een klein dienblad, lade of krukje? Dit zijn slechts enkele van de woonaccessoires die u bij CChobby kunt vinden.

Naast decoratie voor thuis hebben we ook veel {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3190"}} in verschillende materialen voor creatieve decoratie - onder andere vind u hier {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3199"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3208"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3217"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3214"}} en {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3232"}} .

Grote selectie figuren geschikt voor decoratie

Als de kinderen moeten leren spellen of tellen, hebben we ook een grote selectie {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3775"}} in bijv. hout of karton. Ze zijn allemaal geschikt voor creatieve decoratie om het leren nog leuker te maken. Daarnaast zijn letters, cijfers en woorden ook populair om te versieren en te gebruiken als decoratieve objecten in huis. Verf ze bijvoorbeeld met {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4021"}} , bedek ze met {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4216"}} , of bedek ze met {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3238"}} , enz.

Verder hebben we een grote selectie aan verschillende {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4012"} om mee te spelen. Versier bijvoorbeeld uw eigen dierentuindieren met onze {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3241"}} in een grote selectie van materialen zoals hout, keramiek, piepschuim, enz. We hebben ook veel {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3244"}} en {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3250"}} die wachten op de decoratie van een creatieve hand, zodat ze veel kerstsfeer kunnen creëren. Of wat dacht u van het versieren van een van onze vele mooie {{widget type="Magento\Catalog\Block\Category\Widget\Link" template="category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3247"}} en deze te geven aan iemand van wie je houdt?

Dit was slechts een kleine greep uit onze vele figuren en decoratieartikelen. We hebben nog meer als je in de verschillende categorieën hier op de site duikt.

Vanaf hier willen we gewoon genieten van uw creatieve decoraties.

Copyright © Creativ Company