Papierhobby's

Papierhobby's

Ben je dol op creativiteit met papier? Hier vindt u een grote verscheidenheid aan materialen om creatief met papier om te gaan. Onder andere verschillende soorten papier en karton, kalenders, notitieboekjes en kleurboeken - net zoals u papieren ornamenten aantreft evenals diverse gereedschappen voor het ciseleren en snijden van papier.

Select a category or see all products below

Producten 1-36 van 1262

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-36 van 1262

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Alles om creatief te zijn met papier

Papier is een van de meest populaire materialen om creatief mee te zijn, omdat het in veel tinten voorkomt en op grote schaal kan worden gebruikt voor veel verschillende knutselactiviteiten - zowel door kinderen als volwassenen. Het is zelfs zo populair dat alle creatieve activiteiten met papier kunnen worden verzameld onder het zogenaamde "papierambacht".

Grote keuze aan kaarten, papier, messen en snijmachines

Bij Creativ Company vindt u een enorme selectie van verschillende materialen in papierhobby’s. En als u van het klassieke papierambacht houdt, dan is onze {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4012"}} zeker iets voor u. Hier vindt u alles wat uw hartje begeert, van karton en papier in verschillende kleuren, maten en soorten. Bijvoorbeeld gekleurd {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4024"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4042"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4051"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4015"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4027"}} en vele andere soorten papier. Ze kunnen allemaal de creativiteit van uw hobbyprojecten stimuleren.

Werken met papier vereist vaak dat u het karton of papier snijdt. Daartoe hebben we een grote selectie aan verschillende {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4114"}} die het snijwerk sneller, gemakkelijker en nauwkeuriger maken. De snijmachines zijn beschikbaar voor zowel A5, A4 als A3.

Gekleurd papier in vele tinten

Papier wordt ook veel gebruikt om fantastische decoraties te maken. Daarom hebben we natuurlijk ook een groot assortiment {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4069"}} - inclusief {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4084"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4075"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4087"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4072"}} en meer.

Ons assortiment creatieve artikelen van papier omvat echter nog veel meer. U vindt er onder andere ook {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3997"}} , die allemaal van papier zijn gemaakt, evenals verschillende spannende producten in onze populaire categorie {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4060"}} .

Speelgoed van karton

Als u op zoek bent naar speelgoed dat kinderen gemakkelijk zelf kunnen inkleuren, dan hebben we ook heel veel {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4129"}} in bv. karton. Probeer bijvoorbeeld verschillende {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4132"}} , die duidelijk zijn om in te kleuren met {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3769"}} . Als het extra gemakkelijk moet zijn, probeer dan onze {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4981"}} die speelgoed van karton bevatten en materialen om in te kleuren - zoals stiften. Of wat dacht u ervan om kinderen de kans te geven hun eigen {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4135"}} die ze bijvoorbeeld kunnen gebruiken om zich voor verschillende gelegenheden te verkleden?

Als u graag creatief bent met papier, onthoud dan dat u hier veel gratis ideeën voor {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/223"}} . Hier zijn veel ideeën met gedetailleerde stapsgewijze handleiding en een productlijst. Het is echter hier op deze pagina dat u in onze papieren artikelen kunt duiken en de materialen kunt vinden voor uw volgende papierproject.

Copyright © Creativ Company